Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie New Delhi Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i New Delhi Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

New Delhi Lufthavn miniguide

Leiebil New Delhi Lufthavn
Bilutleie New Delhi Lufthavn – Foto: © Vm2827

Indira Gandhi Internasjonale Flyplass (DEL) ligger 23 km sør for New Delhi. Det går buss mellom flyplassen og New Delhi som tar 50 minutter. Det går an å leie bil med sjåfør på flyplassen, men det fins ingen muligheter for å leie egen bil på New Delhi Lufthavn. Dette er i tråd med praksis på de fleste steder i India.

23,970,000 passasjerer besøkte New Delhi Lufthavn i 2007. Flyplassen er under utvidelse. Den skal ekspanderes med utbygging av stadig nye terminaler fram til 2030 da den er ment å skulle kunne ta imot 100 millioner passasjerer. Flyplassen er hovedbase for 9 ulike flyselskaper, blant dem Air India, Air India Regional og Indian Airlines. Det fins gode forbindelser til andre land i Asia, Europa, Midtøsten og USA.

New Delhi Lufthavn har et godt utvalg av butikker, restauranter, barer og kafeer. Andre fasiliteter er apotek, lekekontor, baby/familierom, internett, bank, postkontor og konferansesenter. Centaur Hotel ligger 1 km fra terminal 2.