Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cork

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cork inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cork miniguide

Cork
Bilutleie Cork

Cork ligger på sørøstkysten av Irland, ved elven Lee. Cork er Irlands nest største by, og det irske øyrikets tredje største by. Byen Cork har rundt 119.000 innbyggere, men tar man med forsteder kommer vi opp i 190.000 innbyggere. Cork er en av Irlands største havnebyer.

Byens handlegate St. Patricks Street er kjent for sin arkitektur og fotgjengervennlige shoppinggate. Den var opprinnelig bygd over en av Lees kanaler.  County Hall var lenge den høyeste bygningen i Irland, mens på andre siden av elven ligger den lengste bygningen i Cork: Atkins Hall.  Den mest kjente bygningen i byen er kirketårnet i Shandon. Andre nevneverdige severdigheter inkluderer City Hall i kleberstein, the Cork Opera House og Elizabeth Fort. University of Cork er også en populære turistattraksjon. I november går den årlige filmfestivalen av stabelen.

Cork Airport er en av Irlands hovedflyplasser, og er lokalisert i sørlige del av byen i Ballygarvan, åtte kilometer utenfor sentrum.