Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cork Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cork Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cork Lufthavn miniguide

Cork Lufthavn
Bilutleie Cork Lufthavn

Cork Lufthavn (ORK) ligger 8 km sørøst for Cork og er en av tre hovedflyplasser på Irland. Det går an å komme seg mellom flyplassen og Cork både med tog og buss. Flere selskaper, som 353 car rental, Alamo, National, Avis, Budget og Hertz, tilbyr bilutleie.

I 2009 var 2,8 millioner passasjerer innom Cork Lufthavn. En helt ny terminal åpnet i 2006. Fra flyplassen kan en reise til rundt 20 ulike internasjonale destinasjoner i Europa. Den betjenes av mange lavprisselskaper, og er base for Aer Arann, Aer Lingus, Aer Lingus Regional og Ryanair.

Lufthavnen har gratis internett, seks ulike kafeer og barer samt gode shoppingmuligheter. Like ved siden av terminalen ligger en hårfrisør, Hairport. De som vil betale litt ekstra kan få tilgang til Jack Lynch Departure Lounge, et komfortabelt sted både for avslapping og jobbing. The Cork Internasjonale Flyplass Hotel ligger like ved terminalen.