Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Limerick

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Limerick inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Limerick miniguide

Limerick
Bilutleie Limerick

Limerick ligger ved elven Shannon i Sør-Irland, 200 kilometer sørvest for hovedstaden Dublin. Limerick er Irlands tredje største by. Sentrumsområdet har ca. 53.000 innbyggere (2006), mens med omegn teller grevskapet Limerick 87.000 innbyggere.

Limerick ble grunnlagt etter vikingenes ankomst i 812, men har sannsynligvis vært bosatt tidligere. På 1200-tallet kom normannerne og omstrukturerte og bygget King John’s Castle og St. Maria katedralen. Byen har også en annen katedral, St Johns fra 1861. Den ble designet av Philip Charles Hardwick, og har Irlands høyeste spir med 94 meter. Limerick er mest kjent for å være en spesiell diktform, og har en av Irlands mest kjente idrettsarenaer: Thomond Park. Det var her Munster Rugby vant Europamesterskapet i rugby to ganger. Det er gode forhold for laksefiskere i området, og i parken Peoples Park er det gode turstier.

Flyplassen, Shannon Internasjonale Flyplass, ligger ca. 25 kilometer fra byen Limerick.