Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dublin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dublin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dublin, den pulserende hovedstaden i Irland, er kjent for sin rike historie, vakre arkitektur og livlige kultur. Enten du er her for forretninger eller fornøyelser, kan en leiebil være en god ide for å oppleve det beste byen har å tilby.

Dublin miniguide

Dublin
Bilutleie Dublin

Dublin er en by midt på Irlands østkyst ved elven Liffey. Dublin er hovedstaden i republikken Irland. Byen har 496.000 innbygger, med forsteder er tallet nær en million.

Bryggeriet Guinnes Storehouse i St James Gate, Dublin Castle fra 1200-tallet og universitetet Trinity College fra 1592 er noen av severdighetene Dublin kan by på. Biblioteket i Trinity College har over en million trykte bøker, og rommer blant annet Kellsboken, som ble laget av keltiske monker på 800-tallet Byen er kjent for sin litterære historie, og har alt frem skribenter som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde og James Joyce.

I tillegg har byen flere kunstgallerier som the National Gallery, the Irish Museum of Modern Art og the City Arts Centre. Dublin byr også på musikalske opplevelser, godt nattliv og shopping.

Dublin Internasjonale Flyplass ligger ca. 12 kilometer nord for sentrum.

Hvordan finne en billig leiebil i Dublin?

Når det kommer til pris, er det viktig å sammenligne flere leiebilselskaper for å finne det beste tilbudet. Ofte kan små lokale aktører tilby lavere priser enn de internasjonale kjedene, men det kan variere avhengig av sesong og etterspørsel.

Billige leiebilselskaper i Dublin:

Carhire.ie – Ofte blant de billigste alternativene, med enkel tilgjengelighet på Dublin Airport.
Dooley Car Rentals – En betrodd lokal aktør med konkurransedyktige priser.
Enterprise Rent-A-Car – Kjent for god service og rimelige priser, spesielt hvis du booker på forhånd.

Disse leiebilselskapene har kontorer spredt rundt i byen, inkludert ved Dublin Airport, som ligger bare en kort kjøretur fra sentrum.

Populære leiebiler i Dublin

Dublin’s gater kan være smale og trafikkerte, så mange foretrekker mindre, økonomiske biler for lettere manøvrering og parkering. Populære modeller inkluderer Volkswagen Golf, Ford Fiesta og Nissan Qashqai. For de som trenger mer plass, er familievennlige SUV’er som Skoda Octavia også et godt valg.

Parkering

Parkering i Dublin kan være utfordrende, og det er viktig å være klar over at mange steder i sentrum krever betaling. Her er noen nyttige tips for parkering:

Q-Park Stephens Green: Sentralt beliggende, nær shopping og severdigheter. Det tilbyr forhåndsbetaling online for å spare penger.
Park Rite: Har flere lokasjoner i Dublin sentrum med praktiske timebaserte priser.
Dublin City Council offentlige parkeringsplasser: Disse parkeringsplassene er merket blå og hvite og tilbyr parkeringsmåler eller digitale alternativer for betaling via app. Priser og timesbegrensninger varierer, så vær nøye med å sjekke skiltene.