Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dublin

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dublin inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dublin miniguide

Dublin
Bilutleie Dublin

Dublin er en by midt på Irlands østkyst ved elven Liffey. Dublin er hovedstaden i republikken Irland. Byen har 496.000 innbygger, med forsteder er tallet nær en million.

Bryggeriet Guinnes Storehouse i St James Gate, Dublin Castle fra 1200-tallet og universitetet Trinity College fra 1592 er noen av severdighetene Dublin kan by på. Biblioteket i Trinity College har over en million trykte bøker, og rommer blant annet Kellsboken, som ble laget av keltiske monker på 800-tallet Byen er kjent for sin litterære historie, og har alt frem skribenter som William Butler Yeats, George Bernard Shaw, Samuel Beckett, Oscar Wilde og James Joyce. I tillegg har byen flere kunstgallerier som the National Gallery, the Irish Museum of Modern Art og the City Arts Centre. Dublin byr også på musikalske opplevelser, godt nattliv og shopping.

Dublin Internasjonale Flyplass ligger ca. 12 kilometer nord for sentrum.