Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Derry

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Derry inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Derry miniguide

Leiebil Derry
Bilutleie Derry

Derry er en by som ligger ved Foyle-elven nær toppen av Lough Foyle. Derry grenser til Irland, og ligger nord for Limerick. Byen er den nest største byen i Nord-Irland, og den fjerde største byen i øyriket. Derry eller Londonderry ligger i et fjellrikt område, og har ca.  237.000 innbyggere med forsteder. I selve bykjernen bor det ca. 100.000 innbyggere.  

Derry er kjent for sin arkitektur, og St. Columba Church Long Tower fra 1700-tallet er verdt et besøk. Derry byr også på interessante museer som Harbour Museum og Amelia Earheart Centre. I november tar over 40.000 til gatene for å feire landets største gatekarneval. Byen byr flere festivaler, fra Nord-Irlands største filmfestival i november, til internasjonal jazzfestival i mai. Derry er også et godt utgangspunkt for shopping og pubturer.

City of Derra Airport ligger like utenfor sentrum av byen Derry