Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Derry

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Derry inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Derry miniguide

Leiebil Derry

Bilutleie Derry

Derry er en by som ligger ved Foyle-elven nær toppen av Lough Foyle. Derry grenser til Irland, og ligger nord for Limerick. Byen er den nest største byen i Nord-Irland, og den fjerde største byen i øyriket. Derry eller Londonderry ligger i et fjellrikt område, og har ca.  237.000 innbyggere med forsteder. I selve bykjernen bor det ca. 100.000 innbyggere.  

Derry er kjent for sin arkitektur, og St. Columba Church Long Tower fra 1700-tallet er verdt et besøk. Derry byr også på interessante museer som Harbour Museum og Amelia Earheart Centre. I november tar over 40.000 til gatene for å feire landets største gatekarneval. Byen byr flere festivaler, fra Nord-Irlands største filmfestival i november, til internasjonal jazzfestival i mai. Derry er også et godt utgangspunkt for shopping og pubturer.

City of Derra Airport ligger like utenfor sentrum av byen Derry

Norsk bokmål