Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Dublin Airport

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Dublin Airport inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Dublin Airport miniguide

Dublin Airport
Bilutleie Dublin Airport

Dublin Lufthavn (DUB) ligger 10 km nord for Dublin og er den største flyplassen i Irland. Det er svært gode bussforbindelser mellom flyplassen og Dublin, og også til andre steder i Irland. Leiebilselskapene Sixt, Europcar, Avis, Budget, Hertz og 353 rental car tilbyr sin service på flyplassen.

I 2009 benyttet 20,5 millioner passasjerer seg av lufthavnen. Fra oktober 2010 vil en ny terminal 2 være i full drift.  Dublin Lufthavn er hovedkvarter for Aer Arabb, Aer Lingus og Ryanair. Fra flyplassen kan en reise til rundt 100 ulike destinasjoner, de tre mest populære internasjonale destinasjonene er Paris, Amsterdam og Malaga.

Flyplassen har et svært godt utvalg av butikker og restauranter, barer og kafeer. Andre fasiliteter er trådløst internett, apotek, minibank, business- og konferanserom med mer. De nærmeste hotellene er Radisson SAS Dublin Airport og Clarion Dublin Airport.