Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Portumna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Portumna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Portumna miniguide

Portumna
Bilutleie Portumna

Portumna er en by som ligger nord for Limerick og sørvest for Dublin. Den ligger i grevskapet Galway i Irland, på grensen til Tipperary. Byen ligger vest for stedet hvor elven Shannon blir til Lough. Portumna har rundt 2.000 innbyggere.

Portumna er kjent for Portumna Castle, som ble fullført i 1617.  Det var hovedsete for de Burgofamilien i over 400 år. Slottet ligger i et vakkert område med utsikt over Lough Derg, og er åpent for gjester i sommersesongen. 200 meter fra slottet ligger Portumna Forest Park. I parken er det flere innsjøer og gode turstier med utkikkspunkt. Her ligger også et kloster fra 1500-tallet. Portumna Marina byr på gode muligheter for både båt- og fisketurister.  Byen har også flere tennisbaner.

Galway Airport ligger ca. 53 kilometer fra Portumna.