Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Sligo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Sligo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Sligo miniguide

Sligo
Bilutleie Sligo

Sligo ligger på Irlands vestkyst, og er det nest største urbane området i Connacht etter Galway. Havnebyen Sligo er hovedstad i grevskapet med samme navn, og har ca. 18.000 innbyggere.

I Sligo er det attraksjoner som Sligo Abbey, et dominikansk monkekloster, som ble etablert av Maurice Fitzgerald i 1253. To branner i 1414 og 1642 la stedet i ruiner, men mye av strukturen til klosteret står igjen. Sligo har også et monument til minne om de mange som sultet i hjel under “the potato famine i 1845-1849. Da emigrerte 30.000 emigrerte irer til USA via Sligo. Byen har også et kunstgalleri, Model Arts and Niland Gallery, som har en permanent samling med Jack B. Yeats, den kjente poetens bror. Besøkende kan også besøke veddeløpsbanen, spa eller dra på båtturer og kite.

Sligo Airport ligger åtte kilometer vest for Sligos sentrum, i Strandhill.