Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tralee

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tralee inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tralee miniguide

Tralee

Bilutleie Tralee

Tralee er en by i den sørveslige delen av Republikken Irland, ca. 300 kilometer sørvest for Dublin. Tralee er administrasjonssenter i grevskapet. Med sien rundt 25.000 innbyggere ligger byen nær Dinglehalvøyen og Irlands høyeste fjelltopp, Carrauntoohill som er 1041 meter høy.

Tralee var hovedsete for jarlene av Desmond, og ble grunnlagt på 1300-tallet. Tralee er også et godt utgangspunkt for dem som vil besøke turistveien Ring of Kerry. Turisme er viktig for Tralee, og byen har flere naturopplevelser. Den vakre kystlinjen med halvøyene Dingle der Brandon-fjellene og øygruppen Blasket Islands trekker mange tilreisende hit. Blasket-øyene er kjent for sin litterære og lingvistiske arv, og har vært ubebodd siden 1950-årene. På Dingle-halvøyen er det flere historiske steder som Ferriters Cove på den vestlige delen, og Gallarus Oratory. Tralee er kjent for den årlige skjønnhetskonkurransen, «The Rose of Tralee», en festival for kvinner irsk avstamning.

Nærmeste flyplass, Kerry Airport, ligger ca. 20 kilometer utenfor Tralee sentrum

Norsk bokmål