Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Waterford

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Waterford inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Waterford miniguide

Waterford

Bilutleie Waterford

Waterford er en by 135 kilometer sørvest for Dublin. Mesteparten av byen ligger ved den sørlige delen av elven Suir. Waterford har et innbyggertall på 46.000 (2006). Waterford er en viktig havn på sørkysten, og eksporterer bl.a. husdyrprodukter.

Waterford er en av de eldste byene i Irland. Byen er kjent for sine krystallvarer og middelalderhistorie. Ved Waterford Crystal kan besøkende se hvordan krystallvarene produseres, samt se håndblåsing. Katedralen ligger sentralt i Waterford, i byens tidligere vikingområde ved Reginalds tårnet. Dette bygget er Irlands eldste kommunale bygning. Den er navngitt etter byens grunnlegger, og har en utstilling som viser Waterfords historie. Byen har en avslappet atmosfære, og byr på flere arkitektoniske, kunst-, historiske og andre severdigheter.  Områdene rundt Waterford byr på gode forhold for turer, sykling og fugletitting i Blackwater elvemunning. Det er også flere strender og fiskelandsbyer innen rekkevidde.

Waterford Airport ligger ni kilometer sørøst for Waterford.

Norsk bokmål