Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Agropoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Agropoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Agropoli miniguide

Leiebil Agropoli
Bilutleie Agropoli

Agropoli er en italiensk kystby som tilhører provinsen Salerno. Byen og provinsen ligger i regionen Campania som befinner seg i vest på Italias sørlige del. Agropoli grenser til Tyrrenhavet som er en del av Middelhavet mellom det italienske fastlandet og Sardinia, og innbyggertallet i Agropoli ble anslått til litt over 20 000 i 2004.

Mange reiser til Agropoli på grunn av den vakre beliggenheten ved havet og det gode klimaet. Langs byens kystlinje er det en naturlig havn, en marina og attraktive strender som fører ut i det grønne havet. I byen er det en historisk bydel med hus og gater som strekker seg tilbake til det 7. århundret samt gamle byggverk som ruinene av klosteret San Francesco. Dersom man avlegger et besøk hos det lokale antikvariatet, kan man se funn som stammer fra romertiden, og vulkanen Vesuv ligger ca. 100 km nord for Agropoli.

Den nærmeste flyplassen er Salerno Costa d´Amalfi Airport som befinner seg nesten 40 km nord for Agropoli.