Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Avellino

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Avellino inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Avellino miniguide

Leiebil Avellino

Bilutleie Avellino

Avellino er hovedstaden i provinsen Avellino og ligger i regionen Campania. Regionen befinner seg i den sørlige delen av Italia og grenser til Middelhavet i vest, mens byen ligger ca. 50 km innover i landet. Det er nesten 60 km til Napoli som ligger ved kysten og er en av de største byen i det sørlige Italia. Fjellkjeden Appenninene ligger rundt Avellino og elven Sabato renner gjennom byen. Innbyggertallet lå på over 55 000 i 2009.

Det har vært mange jordskjelv i området, men Avellino har likevel beholdt mye av det middelalderske preget. Av gamle og ærverdige byggverk står fortsatt byens katedral som ble reist på 1100-tallet samt at man kan se rester av en borg som strekker seg tilbake til 800- og 900-tallet. Monte Vergine er et kjent valfartskloster som ligger ca. 10 km nordvest for Avellino, mens den aktive vulkanen Vesuv er å finne omtrent 60 km unna.

Napoli Airport befinner seg ca. 50 km vest for byen.

Norsk bokmål