Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Avellino

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Avellino inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Avellino miniguide

Leiebil Avellino
Bilutleie Avellino

Avellino er hovedstaden i provinsen Avellino og ligger i regionen Campania. Regionen befinner seg i den sørlige delen av Italia og grenser til Middelhavet i vest, mens byen ligger ca. 50 km innover i landet. Det er nesten 60 km til Napoli som ligger ved kysten og er en av de største byen i det sørlige Italia. Fjellkjeden Appenninene ligger rundt Avellino og elven Sabato renner gjennom byen. Innbyggertallet lå på over 55 000 i 2009.

Det har vært mange jordskjelv i området, men Avellino har likevel beholdt mye av det middelalderske preget. Av gamle og ærverdige byggverk står fortsatt byens katedral som ble reist på 1100-tallet samt at man kan se rester av en borg som strekker seg tilbake til 800- og 900-tallet. Monte Vergine er et kjent valfartskloster som ligger ca. 10 km nordvest for Avellino, mens den aktive vulkanen Vesuv er å finne omtrent 60 km unna.

Napoli Airport befinner seg ca. 50 km vest for byen.