Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Napoli Capodichino Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Napoli Capodichino Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Napoli Capodichino Lufthavn miniguide

Leiebil Napoli Capodichino Lufthavn
Bilutleie Napoli Capodichino Lufthavn

Napoli Lufthavn (NAP) ligger 7 km nord, nordøst for Napoli. Det fins gode bussforbindelser mellom flyplassen og Napoli. Et nytt metrosystem som skal forbinde flyplassen med Napoli er planlagt ferdig til 2011. Det er et godt utvalg av bilutleiefirma på lufthavnen: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sicily-by-Car, Maggiore, Sixt og Targa Rent.

5,642,267 passasjerer besøkte Napoli Lufthavn i 2008. Den har to terminaler, terminal 2 brukes kun for charterreiser og ligger et stykke fra terminal 1. 19 ulike flyselskaper flyr til 19 ulike internasjonale destinasjoner i Europa fra Napoli Lufthavn.

Napoli Lufthavn har et godt utvalg av rundt 20 butikker, fra taxfree til lokale produkter, og rundt 10 barer, kafeer og restauranter. Den har også legesenter, Business- og konferansesenter og bank. Flyplassen har et nytt hotell som ligger ved den internasjonale ankomstterminalen, Charming International Hotel.