Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Bari Palese Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bari Palese Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bari Palese Lufthavn miniguide

Leiebil Bari Palese Lufthavn
Bilutleie Bari Palese Lufthavn

Bari Palese Lufthavn (BRI), også kjent som Karol Wojtyla Airport, ligger rundt 10 km nordvest for Bari. Flere busselskaper tilbyr transport mellom flyplassen og Bari. Europcar, Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Rent, Quicar og Targarent er blant de bilutleieselskapene som er representert på flyplassen.

I 2009 var 2,825,456 passasjerer innom Bari Palese Lufthavn. Den er en del av komplekset Aeropuerto de Puglia som også inkluderer lufthavnene Brindisi, Taranto og Foggia. I de siste årene har flyplassen vært gjennom flere renoveringsprosjekt. Vel 20 ulike flyselskaper betjener flyplassen, flere av dem er lavprisselskaper som Ryanair.

Bari Palese Lufthavn har et godt utvalg av butikker, barer og kafeer. Den har minibank, trådløst internett og en VIP-lounge som kan brukes til møter. Det er ingen hoteller på flyplassen.