Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Brescia

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Brescia inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Brescia miniguide

Leiebil Brescia
Bilutleie Brescia

Brescia ligger i Nord-Italia vest for den kjente Gardasjøen, i Lombardia-regionen. Brescia ligger ved foten av Alpene, 100 kilometer øst for Milano. 187.000 innbyggere bor i Brescia.

Byen er mest kjent for sin våpenproduksjon, som inkluderer den kjente Beretta-pistolen. Byen er også kjent for å produsere bestikk. Brescia arrangerer årlig en industrimesse av en betydelig størrelse. Brescia har mange vakre gamle kirker og bygninger som det kapitolinske tempel, Tempio Capitolino som ble bygget av keiser Vespasian 72 e. Kr og som i dag er museum for romerske funn. Brescia har andre attraksjoner som, Santa Giulia kloster, middelalderpalasset Broletto og Mille Miglia, museum for bilindustrien. Tidligere ble det arrangert billøp her.  Her holdes det en parade med designerbiler hvert år. Brescia er et godt utgangspunkt for turer  til innsjøene Iseo og Garda.

Brescia flyplass ligger i området Montichiari, 20 kilometer fra sentrum av Brescia.