Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Milano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Milano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Har du behov for leiebil i Milano? Enten du skal på ferie eller forretningsreise, kan det være praktisk å leie bil, slik at du slipper å være avhengig av offentlig transport. Med leiebil i Milano har du dessuten mulighet for å utforske flere steder i regionen, og ta hyggelige dagsturer til andre byer i Nord-Italia. Det lønner seg å bestille leiebilen i god tid før avreise til Milano, og du kan spare mange penger på å sammenligne leiebilpriser.

Milano miniguide

Leiebil Milano
Bilutleie Milano

Milano ligger ca. 500 kilometer nordvest for hovedstaden Roma, mellom elvene Ticino og Adda. Milano er Italias nest største by og ligger i Lombardia regionen, 120 meter over havet. Milano har 1,26 millioner innbyggere i bykjernen, 3,8 millioner med forsteder.

Milano er først og fremst kjent for å være en av verdens største motebyer, sammen med London og Paris. Den er et mekka for shoppere. Byen er også finanssentrum, og senter for kultur og utdanning. Her finnes tallrike kirker, museer, kunstgallerier, og et av verdens største operahus, Teatro alla Scala (1776-78), med sine 3.600 sitteplasser. Pincoteca di Brera er en av Italias viktigste kunstsamlinger. I Milano kan du også besøke Castello Sforzesco som var hovedsete for byens leder, og som har flere museer og kunstsamlinger. Milano har et eget Leonardo da Vinci museum. Katedralen Duomo er den tredje største i Europa, og har plass til 40.000 mennesker.

Lufthavnene Linate airport ligger ti kilometer i øst, mens Malpensa Aeroporto ligger 45 kilometer mot nordvest.

Leiebilguiden.no tilbyr leiebil ved flere steder i Milano inkludert Milano Lufthavn. Ettersom prisene oppgitt sammenlignes fra flere bilutleietilbydere er du garantert en lav pris. Bestill så snart som mulig for billigst mulig pris.

Flyplasser

Milano har flere internasjonale flyplasser, og den største av dem er Milano Malpensa Airport (MXP). Flyplassen ligger 50 km nordvest for bysentrum, og har to terminalbygninger. En rekke bilutleieaktører har sine kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Auto Europa, Locauto Rent, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty og Goldcar.

Den mindre flyplassen Milano Linate Airport (LIN) ligger 11 km øst for bysentrum, og har først og fremst innenriksflygninger samt enkelte flyavganger til europeiske destinasjoner.

Flyplassen har en terminalbygning, og her finner man bilutleiefirmaer som Auto Europa, Avis, Budget, Europcar, Hertz og Thrifty.

Trafikk

Milano er et viktig trafikk-knutepunkt for hele Nord-Italia, og motorveinettet omkring byen er omfattende. Å kjøre med leiebil i Milano sentrum kan være svært stressende på grunn av stor trafikk og en mer aggressiv kjørestil enn hva mange er vant med. I tillegg kan det være vanskelig å finne ledig parkeringsplass i sentrum – og enkelte områder er bilfrie.

Det anbefales derimot å ha leiebil når man skal kjøre utenfor Milano sentrum, slik at man kan ta korte eller lengre utflukter. Veiene holder høy standard, og leiebilprisene er relativt lave.

Kjøretips med leiebil

De nærmeste storbyene til Milano er Torino (142 km), Genova (144 km) og Verona (179 km).

Dersom man ønsker å finne badesteder ved Middelhavskysten, kan man velge å kjøre sørover til Genova. Bilturen tar ca 1 time og 40 minutter. Genova er Italias viktigste havneby, og ligger i et smalt og kupert område mellom havet og fjellkjeden Appenninene. Byen har en rekke severdigheter – deriblant den bilfrie gamlebyen med sine trange smug og gater. Her ligger også San Lorenzo-katedralen, som opprinnelig er fra 1118. Genova har ellers flere kunstgallerier, og kunstmuseet “Palazzo Bianco” anbefales et besøk. Reiser man til Genova med barn, kan man ta turen innom byens akvarium. Noen kilometer øst for sentrum finnes flere offentlige badeplasser.

Det er også populært å kjøre med leiebil til Gardasjøen, som ligger 136 km øst for Milano. Gardasjøen er Italias største innsjø, og et populært feriested for turister. Her har man gode muligheter for strandliv, bading samt vannsportsaktiviteter som vindsurfing og seiling.

På østsiden av Gardasjøen – 152 km øst for Milano – ligger byen Nazise – som er omgitt av en bymur fra 1300-tallet. Her finnes også kirken San Nicholo fra 1100-tallet. Litt sørøst for Nazise ligger dyreparken “Parco Natura Viva & Zoo”. En del av området er safaripark, der man kjører gjennom med bil – og kommer tett innpå eksotiske dyr.

Obligatoriske og valgfrie forsikringer

Grunnforsikring er alltid inkludert i leieprisen i Italia og Milano, men sjekk detaljene om dekning. Vurder å legge til ekstra forsikring for å redusere egenandelen og dekke eventuelle skader på bilen.