Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Campobasso

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Campobasso inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Campobasso miniguide

Leiebil Campobasso
Bilutleie Campobasso

Campobasso er hovedstaden i både provinsen Campobasso og regionen Molise. Byen befinner seg mot sør i landet og det er ca. 130 km til Napoli i sørvest som er en av de største byene i Sør-Italia. Det er omtrent dobbelt så langt til vestkysten som til østkysten, og antall innbyggere er anslått til litt over 50 000 (2008).

Den historiske bydelen byr på gamle og imponerende bygninger. En av de mest kjente er Castello Monforte som er en borg med seks tårn som ble oppført på 1400-tallet og hvor det er funnet rester av tidligere bosettinger. I samme område kan man se Chiesa della Madonna del Monte som først ble reist i det 12. århundret samt St. George-kirken og San Bartolomeo-kirken som begge strekker seg tilbake til 1000-tallet. I den nyere bydelen kan man blant annet besøke et arkeologisk museum, og rundt påsketider går festivalen Misteri av stabelen.

Napoli Lufthavn kalles også Capodichino Airport  og befinner seg ca. 80 km unna byen.