Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Catania

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Catania inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Catania miniguide

Leiebil Catania
Bilutleie Catania

Catania ligger ved foten av Europas største vulkan, Etna, på østkysten av Sicilia. Catania er hovedstad i provinsen med samme navn, og ligger ved Det joniske hav. Byen har ca. 313.000  innbyggere, og er Sicilias nest største by. Med forsteder er folketallet på en million mennesker. Catania er en av Italias viktigste havnebyer. Her eksporteres frukter, vin, mandler og tømmer.

Catania er kjent for å sin barokkarkitektur og urbane design. Piazza del Duomo er et livlig sted med en elegant fontene, som er selve symbolet for byen. Den  er også utgangspunkt for shoppinggaten Etnea. Katedralen Norman er i normannisk stil, og verdt et besøk. Sentrum av Catania står på UNESCOs verdensarvliste, sammen med Val di Noto. Benediktinerklosteret San Nicolò var en gang Europas største kloster. Piazzo Stesicoro har ruiner av et romersk amfiteater, og Teatro Massimo er møtestedet for de unge. Catania er også et godt utgangspunkt for turer til Etna.

Fontanarossa flyplass ligger fire kilometer fra sentrum.