Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Chiavari

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chiavari inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chiavari miniguide

Leiebil Chiavari
Bilutleie Chiavari

Chiavari tilhører provinsen Genova og befinner seg på den italienske rivieraen. Byen ligger i regionen Liguria som er å finne nordvest i Italia, like ved stedet hvor landet begynner å strekke seg ut i Middelhavet. Det er omtrent 40 km til Genova, og ved å følge kysten vestover, kommer man til Nice i Frankrike etter ca. 230 km.  Chiavari ligger ved munningen av elven Entella og innbyggertallet er målt til nesten 30 000 (2007).

På grunn av byens vakre beliggenhet er Chiavari først og fremst et ettertraktet reisemål for de som ønsker sol og strender. Også gamlebyen er verdt et besøk med sine historiske bygninger hvorav noen strekker seg tilbake til 1200-tallet, blant annet kirken San Salvatore di Levante. Katedralen ble reist på 1600-tallet og Castello Chiavari er et fort som ble bygd på 1100-tallet. Det finnes flere museer i byen som et arkeologisk museum, kunstmuseer og The Sea Museum.

Genoa Cristoforo Colombo Airport befinner seg nesten 50 km vest for Chiavari.