Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Genova Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Genova Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Genova Lufthavn miniguide

Leiebil Genova Lufthavn

Bilutleie Genova Lufthavn

Genova er en by i regionen Liguria, i Nord-Italia. Byen ligger mellom havet og Appenninene. Genova er Italias sjette by med 610.000 innbyggere.  Beliggenheten innerst i  Genovagulfen, samt gode vei- og togforbindelser har bidratt til at byen er blitt Italias største havneby. Herfra går det en oljerørledning til Tyskland.

Gamlebyen ligger rundt den gamle havnen, og har smale gater og høye hus. En 15 kilometer lang bymur fra 1600-tallet omkranser byen. I gamlebyen ligger San Lorenzo-katedralen som ble påbegynt i 958. Katedralen har en renessansekuppel av kunstneren Galeazzo Alessi. Genova har også attraksjoner som kunstmuseet Palazzo Bianco,  dogens residens Palazzo Ducale, og den praktfulle basilikaen Santa Maria di Carignano som ble påbegynt i 1552. Her ligger også Europas største akvarium. Genova har opptil tre taubaner og flere heiser, og er et godt utgangspunkt for utforskning av den italienske rivieraen og steder som Portofino og Cinque Terre.

Aeroporto di Genova – Cristoforo Colombo ligger seks kilometer vest for sentrum av Genova.

Norsk bokmål