Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Milano Malpensa Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Milano Malpensa Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Milano Malpensa Lufthavn miniguide

Leiebil Milano Malpensa Lufthavn
Bilutleie Milano Malpensa Lufthavn

Milano Malpensa Lufthavn (MPX) ligger rundt 40 km fra Milano, og er den største av 3 flyplasser like i nærheten av Milano. Det er mulig å komme seg til og fra flyplassen både med tog og buss. Det fins rundt 14 ulike bilutleiefirma på flyplassen, blant dem er Avis, Europcar, Budget, Hertz og Maggiore.

I 2007 var 23,800,000  passasjerer innom Milano Malpensa Lufthavn. Den har to terminaler som ligger relativt langt ifra hverandre (T1 Malpensa-Vest og T2 Malpensa-Nord). T1 benyttes til vanlige flyreiser mens T2 er for charterturer og reiser med lavprisfly. Hvert tjuende minutt går det en shuttlebuss mellom terminalene. Den er hovedbase for blant annet Air Italy, Air One og EasyJet.

Det er et godt utvalg av både butikker med italiensk mote og kafeer, barer og restauranter på Milano Malpensa Lufthavn, men prisnivået er kjent for å være forholdsvis høyt. Blant fasilitetene er internett, businessenter, legesenter og banker. Det nærmeste hotellet, Hotel Villa Malpensa, ligger 500 m fra flyplassen.