Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cortona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cortona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cortona miniguide

Leiebil Cortona
Bilutleie Cortona

Cortona er en by som tilhører regionen Toscana og befinner seg helt øst i regionen. Toscana ligger på vestkysten av den utstikkende delen med Middelhavet i vest og Adriaterhavet i øst. Fra Cortona er det omtrent 180 km til Middelhavskysten og ca. 190 km til Adriaterhavskysten, mens innsjøen Trasimeno befinner seg nesten 13 km sør for Cortona. Innbyggertallet lå på litt over 20 000 i 2009.

Cortona er en gammel by som ble anlagt av etruskerne som regjerte i Toscana fra ca. 700 f. Kr og ble tatt av romerne i år 310 f. Kr. Dette gjør Cortona til en av regionens eldste byer og er sterkt preget av hvordan den så ut på 1400-tallet. Gatenettet er trangt og kronglete, og bygningene stammer fra den italienske middelalderen. Palazzo Pretorio ble reist på 1300-tallet og er i dag bygningen hvor det etruskiske museet befinner seg.

Florence Airport kalles også Amerigo Vespucci Airport eller Peretola Airport og ligger ca. 130 km nord for Cortona.