Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Firenze Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Firenze Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Firenze Lufthavn miniguide

Leiebil Firenze Lufthavn

Bilutleie Firenze Lufthavn – Foto: © Sailko

Firenze Lufthavn kalles også Peretola Airport (FLR) og ligger 4 km utenfor Firenze i Italia. Det er en av hovedflyplassene i Toscana. Det går busser mellom Firenze og flyplassen. For den som vil leie bil så tilbyr bilutleieselskapene Autoeuropa, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrilty, Maggíori , National og Sixt sin service på flyplassen.

Rundt 1,500,000  passasjerer benytter seg av Firenze Lufthavn hvert år. 12 ulike flyselskaper, blant annet Lufthansa, Air France og Alitalia, betjener flyplassen. Siden 2006 har den vært gjennom et moderniseringsprogram.

Firenze Lufthavn har et godt utvalg av butikker, noen kafeer og barer, en enkel restaurant samt minibank og førstehjelpsstasjon. Alle passasjerer har tilgang til Masaccio Lounge som har internettilgang og mulighet for å leie møterom. Det ligger ingen hoteller på flyplassen, men det nye Novotel Firenze Nord Aeroporto ligger kun 2 km utenfor.

Norsk bokmål