Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cosenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cosenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cosenza miniguide

Leiebil Cosenza
Bilutleie Cosenza

Cosenza er hovedstaden i provinsen Cosenza og befinner seg ved sammenløpet av elvene Busento og Crati i den sørlige regionen Calabria. Regionen ligger nesten ytterst på den delen av Italia som stikker ut i havet, med Det ioniske hav på østkysten og Middelhavet på vestkysten. Cosenza har en sentral beliggenhet i regionen og det er omtrent 40 km til Middelhavskysten. I 2009 ble innbyggertallet målt til nesten 70 000.

Cosenza har eksistert som by siden før romerne erobret området i 204 f. Kr. Gamlebyen er et sjarmerende og vakkert sted med smale gater og historiske severdigheter, blant annet byens katedral som ble reist på 1100-tallet og siden renovert og ombygd. I katedralen kan man se skulpturen av Regina Isabella d´Aragona fra 1200-tallet, mens den nyere bydelen tilbyr museer som Museo Civico Archeologico samt utendørsmuseet Museo all´aperto Bilotti med skulpturer av Salvador Dalì og Emilio Greco.

Lamezia Terme Airport er den viktigste flyplassen i regionen og ligger omtrent en times kjøring utenfor Cosenza.