Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Cosenza

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cosenza inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cosenza miniguide

Leiebil Cosenza

Bilutleie Cosenza

Cosenza er hovedstaden i provinsen Cosenza og befinner seg ved sammenløpet av elvene Busento og Crati i den sørlige regionen Calabria. Regionen ligger nesten ytterst på den delen av Italia som stikker ut i havet, med Det ioniske hav på østkysten og Middelhavet på vestkysten. Cosenza har en sentral beliggenhet i regionen og det er omtrent 40 km til Middelhavskysten. I 2009 ble innbyggertallet målt til nesten 70 000.

Cosenza har eksistert som by siden før romerne erobret området i 204 f. Kr. Gamlebyen er et sjarmerende og vakkert sted med smale gater og historiske severdigheter, blant annet byens katedral som ble reist på 1100-tallet og siden renovert og ombygd. I katedralen kan man se skulpturen av Regina Isabella d´Aragona fra 1200-tallet, mens den nyere bydelen tilbyr museer som Museo Civico Archeologico samt utendørsmuseet Museo all´aperto Bilotti med skulpturer av Salvador Dalì og Emilio Greco.

Lamezia Terme Airport er den viktigste flyplassen i regionen og ligger omtrent en times kjøring utenfor Cosenza.

Norsk bokmål