Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lamezia Terme Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lamezia Terme Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lamezia Terme Lufthavn miniguide

Leiebil Lamezia Terme Lufthavn
Bilutleie Lamezia Terme Lufthavn

Lamezia Terme Lufthavn (SUF) ligger i Lamezia Terme sentralt i distriktet Calabria og befinner seg 35 km fra Catanzaro og 70 km fra Cosenza. Det går busser mellom begge byene og flyplassen. Det fins et svært godt utvalg av bilutleiefirma ved avgangsterminalen, blant disse Avis, Europcar, Fincom, Hertz, Italy by Car, Maggiore, Sicily-by-Car, Sixt, Targarent og  Quicar.

I 2009 var 1,645,631 passasjerer innom Lamezia Terme Lufthavn. Rundt 12 flyselskaper betjener lufthavnen. De fleste destinasjonene er innad i Italia, men Air Berlin og Germanwings flyr til ulike destinasjoner i Tyskland.

Flyplassen har taxfree, og et lite utvalg butikker der en blant annet kan få kjøpt håndverk fra Calabira og italiensk mote. Her fins det flere spisesteder, fra enkle barer til en mer eksklusiv restaurant. Flyplassen har trådløst internett mot et gebyr, business lounge og minibank. Det fins ingen hoteller på flyplassen, det nærmeste er Hotel Lamezia.