Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Cremona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Cremona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Cremona miniguide

Leiebil Cremona
Bilutleie Cremona

Cremona er hovedstaden i provinsen Cremona og tilhører regionen Lombardia som befinner seg i den nordlige delen av Italia og grenser til Sveits i nord. Cremona har en beliggenhet i det sørøstlige hjørnet av Lombardia og det er ca. 90 km til motebyen Milano i nordvest. Byen ligger ved bredden av elven Po, og innbyggertallet er anslått til litt over 70 000 (2008).

Cremona er veldig kjent for være gode og profesjonelle produsenter av fioliner, noe som har blitt gjort her siden 1400-tallet, og det er muligheter for å besøke verksteder og se hvordan instrumentene lages. Piazza del Comune er torget og sentrumet i den historiske bydelen og her ligger katedralen fra 1100-tallet. Katedralens klokketårn er det nest høyeste mursteinstårnet i Europa på nesten 113 meter samt at det er Europas eldste tårn som måler over 100 meter og ble reist i 1309.

Linate Airport er en av tre flyplasser som tjener Milano og befinner seg omtrent 70 km utenfor Cremona.