Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Fano

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Fano inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Fano miniguide

Leiebil Fano

Bilutleie Fano

Fano tilhører provinsen Pesaro e Urbino i regionen Marche som har en sentral beliggenhet i Italia. Fano befinner seg på østkysten av regionen og grenser til Adriaterhavet, mens provinshovedstaden Pesaro ligger omtrent 12 km nord for byen. Det er ca. 160 km til Bologna i nord og litt over 200 km til storbyen Firenze i vest, og i 2008 ble antall innbyggere anslått til å ligge på rundt 60 000.

Det var romerne som anla byen i det 4. århundret f. Kr under navnet Fanum Fortunae, og triumfbuen Arco de Augusto er en romersk severdighet. På grunn av byens alder finnes det flere andre historiske byggverk, blant annet en katedral som ble oppført på 1100-tallet, borgen Rocca Malatestiana fra 1400-tallet og Palazzo del Podestà fra det 13. århundret som i dag huser et arkeologisk museum og et kunstgalleri. Med sine vakre strender er Fano også et populært feriested.

Ancona Airport er en internasjonal flyplass som ligger omtrent 40 km sør for Fano.

Norsk bokmål