Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Firenze

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Firenze inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Har du behov for leiebil i Firenze? Kanskje du ønsker å bestille leiebilen før avreise, slik at bilen står klar når du ankommer flyplassen? Det er mange biltyper å velge mellom, og det lønner seg å bestille leiebilen tidlig, da de rimeligste bilene blir tatt først. Ved å sammenligne priser på bilutleie i Firenze fra flere aktører, vil du helt sikkert finne en bil som passer ut fra dine kriterier.

Firenze miniguide

Leiebil Firenze
Bilutleie Firenze

Firenze er en by på begge sider av elven Arno, sør for Bologna. Firenze er den åttende største byen i Toscana med sine 365.000 innbyggere (2009).

Firenze er verdenskjent for sine storslåtte kunstsamlinger og vakre historiske bygninger. Byen regnes som en av verdens fremste kulturbyer og turiststeder. Det kjente kunstmuseet Palazzo degli Uffizi har en fantastisk samling med renessansemalerier og skulpturer, og regnes av mange som et av verdens mest kjente kunstmuseer.  Her er det også køer for å komme inn. Accademia galleriet har malerier av Michelangelo. I museet for historie har Galileo Galileis instrumenter fått en utstilling, sammen med en av mannens fingre. Firenze har et yrende liv foran Palazzo Vecchio.  I Pitti palasset står en samling med Medici-familiens kunstsamling. I hagen bak, i Boboli, er det et fint turområde.  Firenze er et fint utgangspunkt for turer i Toscana.

Amerigo Vespucci internasjonale flyplass, også kalt Peretoila, er syv kilometer utenfor Firenze.

Flyplass

Nærmeste større internasjonale flyplass er Pisa Airport (PSA), som ligger 82 km vest for Firenze. På flyplassen har en rekke bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Hertz, Maggiore, Sixt, Locauto og Goldcar.

Trafikk

Leier man bil i Firenze og skal bo på et hotell i gamlebyen, anbefales det å kontakte hotellet før avreise, slik at man kan få en kjøretillatelse som plasseres i leiebilens frontrute. Uten tillatelse blir det skrevet ut bot, som sendes til din hjemstedsadresse via bilutleiefirmaet.

Kjøretips med leiebil

På varme sommerdager kan det være forfriskende å kjøre til badebyen Viareggio, som ligger 102 km nordvest for Firenze. Her finner man kilometerlange sandstrender, og stedet har utleie av solsenger og parasoller. Viareggio har også en hyggelig strandpromenade samt caféer/restauranter.

Med leiebil i Firenze har man et flott utgangspunkt for å ta dagsturer i regionen, og det er mange vakre småbyer i området. Det verdensberømte skjeve tårn i Pisa ligger 86 km unna – og ønsker man å besøke den populære middelalderbyen Lucca, er avstanden dit 74 km. Ellers er Siena og Voltera to byer som kan anbefales et besøk.

Den vakreste utsikten over Firenze får du ved å kjøre til Fiesole, som ligger 10 km nordøst for sentrum. Fiesole ligger på en høyde 355 m.o.h. – og herfra får man storslagen utsikt over Firenze og Arno-dalen.