Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Imola

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Imola inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Imola miniguide

Leiebil Imola
Bilutleie Imola

Imola er en by som tilhører provinsen Bologna og ligger i regionen Emilia-Romagna i den nordlige delen av Italia. Imola befinner seg mot øst i regionen og det er omtrent 50 km til østkysten og Adriaterhavet, mens provinshovedstaden Bologna er å finne ca. 30 km vestover. Byen ligger ved bredden av elven Santerno og har et innbyggertall på nesten 70 000 (2007). Imola ble grunnlagt av romerne under navnet Forum Cornelii rundt år 82 f. Kr.

Rocca Sforzesca er en festning fra 1300-tallet hvor det blir vist filmer i juli og august. Byens katedral som ble reist på 1100-tallet, er viet til San Cassiano og har blitt renovert flere ganger opp gjennom årene, mens Palazzo Tozzoni fra 1700-tallet huser i dag et kunstmuseum. Det arrangeres mange festivaler i området i løpet av året og flere av disse går av stabelen i sommermånedene.

Den nærmeste flyplassen er Forlì Airport som også kalles Luigi Ridolfi Airport og befinner seg omtrent 30 km unna Imola.