Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Bologna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Bologna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Bologna miniguide

Leiebil Bologna

Bilutleie Bologna

Bologna er en by i Nord-Italia, sørvest for Venezia og nord for Firenze. Bologna er hovedstad i regionen Emilia-Romagna, og ligger på en slette ved utløpet av Apenninene. Bologna er Italias syvende største by med sine 370.000 innbyggere. Byen er et viktig vei- og jernbaneknutepunkt.

Bologna er verdenskjent for sitt kjøkken: la cucina Bolognese, og regnes som Italias mathovedstad. Retten spaghetti alla bolognese, pasta med kjøttdeig, kommer herfra. Byen er også berømt for sine juridiske og medisinske fakulteter, og har ett av Europas eldste universiteter fra 1119. Bologna er også kjent for de to skjeve tårnene Garisenda og Asinelli, som stammer fra 1100-tallet. Byen har mange storslagne kirker, bl.a. domkirken San Pietro og den gotiske San Petronio, som ble påbegynt i 1390, og fullført først 1659. Den har en praktfull inngangsportal av billedhuggeren Jacopo della Quercia. Bologna har museum for bilmerkene Ducati, Ferrarri og Lamborghini.  I juni arrangerer Bologna filmfestival.

Guglielmo Marconi (Bologna) flyplass ligger seks kilometer utenfor Bologna.

Norsk bokmål