Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Lecco

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Lecco inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Lecco miniguide

Leiebil Lecco
Bilutleie Lecco

Lecco tilhører regionen Lombardia og er hovedstaden i provinsen Lecco. Regionen grenser til Sveits omtrent 40 km lenger nord, og byen Lecco befinner seg ved bredden av innsjøen Como som ser ut som en omvendt Y. Innsjøen er den tredje største i Italia og anses for å være en av de vakreste, og Lecco ligger ved den sørlige bredden av den høyre armen. Innbyggertallet ble anslått til nesten 50 000 i 2007.

Naturen ved Lecco er veldig attraktiv på grunn av beliggenheten ved den vakre innsjøen og de majestetiske fjellene som omringer byen. Lecco mottar hvert år mange turister, hvorav flere besøker byen for å klatre i fjellene eller seile på innsjøen. Man bør også gå rundt i den historiske bydelen samt besøke museer, blant annet Museo Manzoniano som er barndomshjemmet til forfatteren Alessandro Manzoni, Museo Archeologico og et kunstgalleri som huses i et tårn fra 1300-tallet.

En av flyplassene i Milano heter Ninoy Aquino International Airport og ligger ca. 50 km unna.