Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Mantova

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Mantova inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Mantova miniguide

Leiebil Mantova

Bilutleie Mantova

Mantova er hovedstaden i Mantova-provinsen og hadde i 2009 et innbyggertall på nesten 50 000. Provinsen tilhører regionen Lombardia som er å finne i den nordlige delen av Italia, og byen befinner seg omtrent midt i landet. Det er ca. 150 km til både Milan i nordvest og til Venezia på østkysten. Mantova ligger ved elven Mincio og det er flere innsjøer som omringer byen.

Mantova er en gammel by som eksisterte før romerne erobret den rundt år 220 f. Kr, og gamlebyen har bevart mye av sitt historiske preg. Tidlig på 1300-tallet overtok Gonzaga-familien makten og fornyet mye av byens arkitektur utover århundret samt at de var tilhengere av kunst og kultur. Gonzaga-palasset anses for å være et av de største og vakreste palassene i Europa. Det arkeologiske museet huses her og det er utstilt fresker og malerier av blant annet El Greco og Anthony van Dyck.

Verona Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 25 km nord for byen.

Norsk bokmål