Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Verona

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Verona inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Verona miniguide

Leiebil Verona

Bilutleie Verona

Verona ligger 110 kilometer vest for Venezia ved elven Adige. Byen i Nord-Italia har et folketall på 265.000 innbyggere (2009). Verona ligger strategisk til, og Brennerpasset har lenge vært knutepunkt for trafikken mellom Nord-Italia og Mellom-Europa.

Verona har mange kunstsamlinger, museer og biblioteket og er et kultursenter. Verona er kjent for sin kunstneriske møbelproduksjon og håndverksindustri. Byen produserer vinene Bardolino, Valcpolicell og Soave, og har en årlig vinmesse. Flere av William Shakespeares skuespill er lagt til Verona. Mest kjent er kanskje Romeo og Julie. Julies grav sies å ligge i en av byens kirker. Om sommeren oppføres store operaer i et romersk amfiteater, som er det største etter Colosseum. En av byens attraksjoner er  San Zeno Maggiore kirken fra 1100-tallet. Verona er med på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarv.

Catulla Aeroporto ligger 12 kilometer fra sentrum av Verona.

Norsk bokmål