Vi sammenligner 1700 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Napoli

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Napoli inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Napoli miniguide

Leiebil Napoli
Bilutleie Napoli

Napoli er Italias tredje største by, og ligger i Campania ved Napoli-bukten. Vesuvs vulkankjegle er øst for Napoli. Byen har en millioner innbyggere i bysentrum, og tre millioner med forsteder. Napolis vakre beliggenhet og nærhet til øyer som Capri gjør den til en populært turistattraksjon.

Napoli er kjent som pizzaens hjemby. Den originale pizzaen, pizza margherita, kommer med tomat, basilikum og fersk mozzarella ost.  Foruten mat, har Napoli flere vakre bygninger, som operabygget Teatro San Carlo og  Palazzo Reale, hvor de fleste italienske mestrene er representert. Napoli har flere katakomber nord for byen, og ca. 500 kirker. Museo Nazional Archeologico er en av Europas fremste samlinger av klassisk skulptur med funn fra Pompei, og i Museu Nazionale er det renessanse- og barokkmalerier av kjente kunstnere. Byen har vakre parkområder, og byr på gode snorkle- og dykkeforhold i Napolibukten.

Den internasjonale lufthavnen Capodichino ligger nord for byen, seks kilometer fra Napolis sentrum.