Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Palermo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Palermo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Palermo miniguide

Leiebil Palermo
Bilutleie Palermo

Palermo er Italias femte største by, og hovedstad på øyen Sicilia. Med sine 687.000 innbyggere på øyens nordkyst i Middelhavet, er byen en travel havn. Her er det fergeforbindelse til italienske Napoli og Tunis.

Palermo er kanskje mest kjent som mafiaens hjemby. Den er også stedet der handlingen til Gudfaren-filmene til Francis Ford Coppolas er lagt, samt filmlokasjon til filmklassikeren Cinema Paradiso. Palermo ligger vakkert til med et behagelig klima. Den er rik på arkitektur, og har en betydelig turisttrafikk. Palermo har en katalaninspirert katedral, og katakomber, Catacombe dei Cappuccini, med  mumifiserte innfødte, som er godt bevart. Gesu kirken er en av de best bevarte. I Cappella Palatine er det vakker gullmosaikk, og de tidligere kongelige gemakkene er i Palazzo dei Normanni. Strandpromenaden La Marina fører frem til La Flora, en park fra 1700-tallet.

Palermos internasjonale flyplass ligger 32 km vest for byen på Punta Raisi.