Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Pordenone

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pordenone inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pordenone miniguide

Leiebil Pordenone

Bilutleie Pordenone

Pordenone befinner seg i provinsen med samme navn og tilhører regionen Friuli-Venezia Giulia. Regionen ligger helt nordøst i Italia og grenser til Slovenia i øst og Østerrike i nord. Pordenone er å finne mot den vestlige regionsgrensen, omtrent 60 km fra Adriaterhavskysten i sør. Byen ligger ved bredden av en bielv som leder til elven Meduna og har et innbyggertall på litt over 50 000 (2009).

Det finnes flere historiske severdigheter i Pordenone som katedralen St. Mark fra 1300-tallet med et 79 meter høyt klokketårn og malerier av kunstneren Il Pordenone. Det vakre palasset Palazzo Comunale som ble reist i 1291 huser et galleri, og kunstmuseet Town Art Museum er å finne i Palazzo Ricchieri som strekker seg tilbake til 1200-tallet. Av andre museer kan man besøke det arkeologiske museet Western Friuli Archaeological Museum som er å finne i Castello di Torre fra 1100-tallet.

Venice Marco Polo Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 60 km sørvest for Pordenone.

Norsk bokmål