Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Pordenone

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Pordenone inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Pordenone miniguide

Leiebil Pordenone
Bilutleie Pordenone

Pordenone befinner seg i provinsen med samme navn og tilhører regionen Friuli-Venezia Giulia. Regionen ligger helt nordøst i Italia og grenser til Slovenia i øst og Østerrike i nord. Pordenone er å finne mot den vestlige regionsgrensen, omtrent 60 km fra Adriaterhavskysten i sør. Byen ligger ved bredden av en bielv som leder til elven Meduna og har et innbyggertall på litt over 50 000 (2009).

Det finnes flere historiske severdigheter i Pordenone som katedralen St. Mark fra 1300-tallet med et 79 meter høyt klokketårn og malerier av kunstneren Il Pordenone. Det vakre palasset Palazzo Comunale som ble reist i 1291 huser et galleri, og kunstmuseet Town Art Museum er å finne i Palazzo Ricchieri som strekker seg tilbake til 1200-tallet. Av andre museer kan man besøke det arkeologiske museet Western Friuli Archaeological Museum som er å finne i Castello di Torre fra 1100-tallet.

Venice Marco Polo Airport er en internasjonal flyplass som ligger ca. 60 km sørvest for Pordenone.