Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Venezia Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Venezia Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Venezia Lufthavn miniguide

Leiebil Venezia Lufthavn
Bilutleie Venezia Lufthavn

Venezia Marco Polo Lufthavn (VCE) ligger 8 km nord for Venezia. Det går busser mellom flyplassen og Venezia som er tilknyttet jernbanestasjonen i byen. Selskapet Alilaguna tilbyr båttransport fra kaia på flyplassen til sentrum av Venezia. Bilutleieselskapene Auto Europa, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italy by car, Travelcar og Locauto Rent er alle til stede på flyplassen.

I 2009 besøkte 6.717.600 passasjerer Venezia Marco Polo Lufthavn. Den har gått gjennom flere renoveringsprosjekter og i 2002 åpnet en ny terminal i flott design. Det finnes en annen, mindre flyplass nær Venezia i Treviso som brukes av lavprisflyselskaper.

Det er et godt utvalg av butikker, flere spesialister på lokale produkter, på Venezia Marco Polo Lufthavn. Barer, kafeer og restauranter er det også mange av, spesielt mange kaffebarer som tilbyr italiensk espresso eller cappuccino. Blant fasilitetene er et bønnerom, businessenter, trådløst internett, bank, massasjestudio og helsesenter.