Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Ravenna

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Ravenna inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Ravenna miniguide

Leiebil Ravenna
Bilutleie Ravenna

Ravenna ligger i regionen Emilia-Romagna som grenser til Adriaterhavet i øst og som befinner seg like sør for stedet hvor Italia begynner å strekke seg ut i havet. Ravenna er en havneby som er hovedstaden i provinsen Ravenna og ligger ca.10 km innover i landet. Byen er tilknyttet Adriaterhavet via en kanal og det er omtrent 65 km til Bologna i vest. Dette var hovedstaden i det vestlige romerske riket mellom år 402 og 476 e. Kr. I 2009 lå innbyggertallet på ca. 185 000.

Det finnes mange historiske severdigheter i byen hvorav mange er utsmykket med mosaikker. 8 av disse strekker seg tilbake til 400- og 500-tallet e. Kr. og er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv, blant annet flere basilikaer, De ortodokses baptisterium og Theoderiks mausoleum. Ellers kan man besøke det historiske museet Museo Nazionale, et kunstmuseum og graven til forfatteren Dante Alighieri.

Bologna Airport er en internasjonal flyplass som befinner seg ca. 70 km utenfor Ravenna.