Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roma Ciampino Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Roma Ciampino Lufthavn miniguide

Leiebil Roma Ciampino Lufthavn
Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Roma Ciampino Lufthavn ligger 15 km sørøst for Roma og er en av Romas to flyplasser. Buss er en grei måte å komme seg mellom flyplassen og Roma på, bussene har god forbindelse med tog- og undergrunnsnettet i Roma. Det er et godt utvalg av bilutleiefirma på lufthavnen som blant annet Auto Europa, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental og Targa Rent.

Roma Ciampino Lufthavn ble åpnet i 1916 og er en av de eldste flyplassene i verden som fortsatt er i drift. Det er en kombinert militær og sivil lufthavn. 4,788,931 passasjerer besøkte lufthavnen i 2008. 10 ulike flyselskaper betjener Roma Ciampino Lufthavn, spesielt lavprisselskaper.

Flyplassen har begrenset utvalg av butikker, men har taxfree. Det fins flere barer og kafeer men ingen restaurant. I tillegg har flyplassen bank og førstehjelpskontor.
Det nye hotellet Hotell Meeting ligger 1 km fra flyplassen.