Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Roma

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roma inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Leter du etter et godt tilbud på leiebil i Roma? Enten du ønsker å hente leiebilen på flyplassen eller i Roma sentrum vil du helt sikkert finne en bil som passer akkurat for deg og ditt behov.

Roma miniguide

Leiebil Roma
Bilutleie Roma

Roma ligger ved elven Tiber midt i Italia, nord for Napoli og sør for Milano. Roma er Italias hovedstad. I bysentrum bor det ca. 2,55 millioner innbyggere, mens med forsteder er befolkningen på 3,3 millioner. Byen omslutter også Vatikanstaten.

“Alle veier fører til Roma” er et kjent begrep. Byen er kjent for å ha vært hovedstad i Romerriket, og for å være hovedsete til paven. Roma er kanskje mest kjent for å være kunstens og romantikkens by fremfor noe annet. Byen har ca. 400 kirker med malerier av mestere som Caravaggio og Michelangelo. Peterskirken er en av verdens største og mest utsmykkede kirker. Like ved, i Vatikanet finner vi det verdensberømte Sistinske kapellet med de berømte mesterverkene av maleren Rafael.

Andre kjente severdigheter inkluderer Pantheon og Villa Borghese, som har en fin  kunstsamling og en vakker hage. Bydelen Trastevere har mange trattoriaer, og minner om Lady og Landstrykeren.

Aeroporti di Roma, Fiumicino ligger 22 kilometer utenfor Roma. Romas andre flyplass, Roma Ciampino Lufthavn, ligger rett utenfor byen.

Roma er den mest populære destinasjonen for bestilling av leiebil i Italia. Vi er stolte av å kunne tilby bilutleie på mer enn 20 forskjellige steder i Roma inkludert Roma Lufthavn. Prisene oppgitt sammenlignes fra flere selskap og sikrer deg en garantert lav pris på bilutleie.

Kjøretips med leiebil i Roma

Mange som leier bil i Roma ønsker å ta hyggelige dagsturer rundt omkring i regionen, og det er utallige flotte steder å besøke. Dersom man vil til kysten, kan man kjøre til strand- og havnebyen Lido di Ostia – som befinner seg 31 km sørvest for Roma. I tillegg til flotte bademuligheter, bør man også få med seg stedets arkeologiske område “Ostia Antica”. I denne italienske kystbyen finner man også en golfbane.

Med leiebil i Roma er det enkelt og hyggelig å ta en kjøretur til byen Tivoli, som ligger 36 km øst for Roma sentrum. i utkanten av byen finnes den flotte bygningen “Villa D’este”, som også har en av Europas vakreste hager – med omlag 50 imponerende fontener. Både bygningen og hagekomplekset er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Flyplasser

Roma har to flyplasser, og hovedflyplassen Aeroporti di Roma – Fiumicino (FCO) ligger 22 km sørvest for bysentrum. På flyplassen har en rekke bilutleiefirmaer sine kontorer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Locauto Rent, Maggiore og Sixt.

Byens andre flyplass – Aeroporti di Roma – Ciampino (CIA) ligger 15 km sørøst for Roma, og betjener først og fremst charter- og lavprisselskaper. Ankommer du denne flyplassen, vil du også her finne et godt utvalg av leiebil-aktører – deriblant Avis, Hertz, Europcar, Auto Europa, Maggiore og Goldcar.

Trafikk

Trafikken i Roma bysentrum er svært annerledes enn hva mange er vant med, og kan oppleves både kaotisk og stressende. Det kan dessuten være vanskelig å finne en ledig parkeringsplass her. Roma – og de fleste større italienske byer – har innført forbud mot å kjøre inn i de historiske bydelene (“Centro Storico”) – dersom man ikke på forhånd har spesiell tillatelse til dette. Ordningen heter Zone Traffico Limitato (ZTL), og gjelder stort sett i tidsperioden kl. 08.00 – 18.00. Overvåkningskameraer finnes i disse områdene, og tar foto av biler som ferdes her.

Leier man bil i Roma og skal bo på et hotell i gamlebyen, anbefales det å kontakte hotellet før avreise, slik at man kan få en kjøretillatelse som plasseres i leiebilens frontrute. Uten tillatelse blir det skrevet ut bot, som sendes til din hjemstedsadresse.

Det må også nevnes at den gamle bykjernen i Roma er relativ kompakt, og det er gangavstand mellom mange av byens berømte severdigheter og attraksjoner. Leiebil i sentrum av Roma er derfor ikke å anbefale.