Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Roma Fiumicino Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Roma Fiumicino Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Roma Fiumicino Lufthavn miniguide

Leiebil Roma Fiumicino Lufthavn
Bilutleie Roma Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn (FCO) ligger 35 km utenfor Roma i Fiumcino-området. Det er den største flyplassen i Italia. Den beste måten å komme seg mellom flyplassen og Roma på er med et tog som går hver halvtime. Det går også flere lokaltog fra Roma Fiumicino Lufthavn. Det er et godt utvalg av bilutleiefirma på lufthavnen. Disse er Auto Europa, Avis, Europcar, Easycar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italy by car og Locauto Rent.

I 2008 besøkte 35,226,351 passasjerer Roma Fiumicino Lufthavn, noe som setter den på lista over de 30 travleste flyplassene i verden. Den er hovedbase for Air Alps, Alitalia og Blu-express. Flyplassen har 5 terminaler, og den har vært gjennom et stort oppussingsprosjekt siden 1990-tallet. En shuttlebuss går hvert 20 minutt mellom terminalene

Det er verdt å sjekke ut Roma Fiumicino Lufthavns shoppingområde med et imponerende utvalg på mer enn 130 butikker. Mange av butikkene selger italiensk mote og italienske designerprodukter. Utvalget av barer, kafeer og restauranter er godt i alle terminalene. Andre fasiliteter er businessenter, bank, et kapell og førstehjelp. Ved byggingen ble det gjort arkeologiske utgravinger som førte til at man fant 5 skip, deriblant Caligulas storskip. Disse er nå utstilt i et museum ved flyplassen. Hilton Airport Hotel er forbundet til terminalene og jernbanestasjonen via en bro.