Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Salerno

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Salerno inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Salerno miniguide

Leiebil Salerno
Bilutleie Salerno

Salerno er hovedstaden i provinsen Salerno med et innbyggertall på nesten 150 000 (2009). Salerno ligger i den sørlige regionen Campania som befinner seg på vestkysten, og det er omtrent 50 km til Napoli i nordvest. Elven Irno renner gjennom byen og munner ut i Salernobukta som fører ut i Tyrrenhavet. Da byen ble en romersk koloni i 194 f. Kr, fikk den navnet Salernum.

Den historiske bydelen i Salerno er en av de best bevarte gamlebyene langs den italienske kysten, og midt i bydelen står katedralen som først ble oppført på 800-tallet og er utstyrt med prekestoler fra 1100-tallet. På 1950-tallet ble det anlagt en vakker strandpromenade med utsikt mot fjellene og med forskjellige typer palmetrær. Dersom man kjører omtrent 30 km nordvestover, kommer man til vulkanbyen Pompeii som ble begravd i asken fra Vesuv i år 79 e. Kr. Vulkanen selv ligger ca. 40 km nordvest for Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport befinner seg nesten 20 km unna byen.