Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Taranto

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Taranto inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Taranto miniguide

Leiebil Taranto
Bilutleie Taranto

Taranto er hovedstaden i provinsen Taranto og tilhører regionen Apulia som er å finne sør i Italia, på den italienske hælen. Regionen er en halvøy som stikker ut i Det ioniske hav på østsiden av landet. Taranto ligger på vestkysten av hælen og grenser til Tarantobukta, og det er ca. 50 km til østkysten og Adriaterhavet. Taranto ble grunnlagt allerede i år 705 f. Kr, og i dag ligger innbyggertallet på nesten 200 000 (2008).

På grunn av at byen har eksistert så lenge finnes det mange historiske severdigheter. Flere av disse befinner seg i gamlebyen, blant annet en vakker borg med fire tårn som ble oppført mot slutten av 1400-tallet samt ruinene av et gresk tempel fra omtrent år 500 f. Kr. Katedralen i Taranto stammer fra år 1070 og prydes innvendig av malerier og fresker, og man bør også besøke det historiske museet Taranto National Museum.

Bari Airport kalles også Palese Airport og ligger omtrent 90 km nord for Taranto.