Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Torino

Skal du tilbringe neste ferie i Torino og lurer på om det finnes bilutleie for å gjøre fremkommeligheten rundt i byen enklere? Du trenger ikke å bekymre deg, da det er mange bilutleiefirmaer som tilbyr rimelig bilutleie. Finn bilutleiefirmaer nær flyplassen eller nær byen. Du kan også bestille leiebil online på enhver utleieside.

Torino Guide

Leiebil Torino
Bilutleie Torino

Torino er en by nord i Italia, som er kjent for Fiat-biler, byens stolthet og sjokolade. Byen er også hjem for en av verdens fremste egyptiske muséer, barokk-kaféer, den første Eately-butikken og palasser. Byen er hovedstad og den største byen i Piemonte-regionen. Den var også den første hovedstaden i Italia mellom 1861 og 1865. Torino er også det viktigste kultur- og forretningssentrumet i Nord-Italia. Byen har 870 000 innbyggere, som gjør den til en av de mest folkerike byene i Italia. 

Torino ligger på høyre side av elven Po, rett ved Susa-dalen. Den omringes av Superga-fjellet og den vestre alpebuen. Byen er en av de mest spektakulære byene i Europa. Den er også landets sportshovedstad, og hjem for to førstedivisjons fotballag, Torino og Juventus. De var vertskap for vinter-OL i 2006, og har et areal på 130 kvadratkilometer. Byen er også kjent for Johannes Døperens katedral med tilhørende feiringer, som vanligvis finner sted 24. juni. 

Som fødested for kjente personer (som Cavour), som bidro til den italienske foreningen, kalles ofte byen «Den italienske frihetens vugge». Med brutto nasjonalprodukt på rundt 580 milliarder kroner er Torino den 78. rikeste byen i verden. Den er også den tredje rikeste i Italia etter Milano og Roma. Den er en av topp 250 turistbyer, og den tiende mest besøkte byen i Italia takket være utallige turistattraksjoner. Byen er kjent for sin rike historie og kulturelle arv, og har flere restauranter, operahus, kirker, kunstgallerier, parker, pizza-restauranter, muséer etc. 

Byen er også populær for sin barokk-, neo-klassiske-, renessanse-, art nouveau- og rokokko-arkitektur. I tillegg til dette er værforholdene gode, noe som gjør det til et godt sted å besøke. Den kaldeste måneden i Torino er januar, med en gjennomsnittlig høy temperatur på 6,6 grader, og lav temperatur på -1 grader. Juli er den varmeste måneden med en gjennomsnittlig høy temperatur på ca. 28 grader, og lav temperatur på rundt 16,8 grader. Torino er også kjent for herlige Piemontese-retter og kaffe. Du vil finne smakfulle retter som bagna cauda, trøfler, fritto misto alle piemontese, agnolotti og mye mer. 

Utforsk området med leiebil

Det er mange vakre og interessante steder du kan besøke når du utforsker byen med leiebil. Først kan du reise til Palazzo Reale, som er det kongelige slottet i Torino. Dette er en spektakulær bygning fra det 16. århundret på torget Piazza Castello. Beregnet avstand fra flyplassen til slottet er 6,8 km via Viale Enrico Forlanini, som tar 26 minutter å kjøre med leiebil. Andre ruter som Azzuri d´Italia tar lenger tid. 

Et annet interessant sted du kan besøke når du utforsker Torino, er Mole Antonelliana. Denne bygningen er et ikon i byen, med en stor basilika og dens tårn som overstiger byens skyline. Dette var tidligere en jødisk synagoge, men huser nå det nasjonale filmmuséet i byen. Dette er det høyeste muséet i verden. Avstanden fra flyplassen er 160,1 km via A4, og det tar 2 timer og 5 minutter å kjøre dit i leiebil. Det tar lenger tid om du kjører på A7 og E70. 

Ikke glem å besøke det fantastiske egyptiske museet (Museo Egizio), som ligger mellom Piazza Castello og Piazza San Carlo. Museet er dedikert til egyptisk historie og arkeologi, og huser utallige displayer og gjenstander. Avstanden mellom det egyptiske museet er 160,6 km via A4, som tar 2 timer og 3 minutter med leiebil. Det tar lenger tid via A7 og E70. Du kan også besøke Torino Shroud, Porta Palatina, Basilica di Superga, Accademia Del Panino, Caffetteria Pino, Borgo Medioevale og Parco del Valentino og mye mer. 

Flyplasser

Du finner to hovedflyplasser nær byen. En av disse flyplassene er Caselle lufthavn Den kalles også Torino lufthavn, og ligger i Caselle Torinese, 6 km nordøst for byen Torino. Noen ganger kalles den Pertini lufthavn, og ble oppkalt etter den tidligere italienske presidenten Sando Pertini. Den tjener Piedmont-regionen i Nord-Italia. Dette er en av Italias mest trafikkerte flyplasser, og dekker 57 000 kvadratmeter. Flyplassen har en rullebane, tre terminaler og en bro. Dette er hovedflyplassen for Alitalia, og to lavkostlinjer: Vueling og Ryanair. 

På Torino lufthavn finner du bilutleiefirmaer som Budget, Sixt, Thrifty, Ennemme Snc, Hertz, Easy Car S P A, Avis, Firefly, Goldcar, Rhodium og mange flere. Du kan også velge mellom biler i klasser som økonomi SUV, luksus, kabriolet etc. En annen flyplass du finner nær Torino, er Cuneo Levaldigi lufthavn. 

Flyplassen kalles også Cuneo International Airport, og ligger i Cuneo. Den tjener Cuneo og Torino, og er den andre flyplassen i Piedmont utenom Torino lufthavn. Lufthavnen Cueno har forbindelse med Torino via AEROBUS. Det eneste bilutleiefirmaet på flyplassen er Hertz, men du vil finne flere bilutleiefirmaer slik som Bluerental, NCC Savigliano og lignende i nærheten. På flyplassen kan du velge mellom biler i klassene luksus, økonomi, kabriolet, kompakt, mini etc. 

Trafikk

Torino har et av de beste veinettene i Italia. Du får en smidig kjøretur når du legger ut på eventyr i byen. Som en av de mest industrielle og viktige byene i Italia, er det alltid trafikk og køer i rushtiden om morgenen og ettermiddagen. Om du vil nyte et opphold i Torino, bør du unngå motorveien i rushtiden fra mandag til fredag, vanligvis rundt 06:00 til 10:00, og fra 16:00 til 18:00. 

I tillegg bør du følge reglene som regulerer kjøringen i Torino. I byen må både fører og passasjer bruke sikkerhetsbelte. Fartsgrensene i Torino er ca. 130 km/t på motorvei, 50 km/t i byområder og 90/110 km/t på landevei. Unngå å overskride fartsgrensene når du utforsker Torino. Du vil også finne flere parkeringshus du kan bruke slik som Garage Autopalazzo Srl, Parking Turin etc. Tilgjengelige parkeringsmuligheter omfatter korttidsparkering, langtidsparkering og mye mer.