Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Torino

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Torino inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Torino miniguide

Leiebil Torino

Bilutleie Torino

Torino er en by 120 kilometer sørvest for Milano, ved foten av Alpene. Torino er den fjerde største byen i Italia, og er hovedstad i regionen Piemonte. Det bor 865.000 innbyggere i selve byen, mens med forsteder er Torinos folketall 1,5 millioner.

Torino er kjent som arrangør av vinter OL i 2006. Byens navn kommer fra det keltiske ordet Tau som betyr fjell. Torino er kjent for sin bilproduksjon. Fiat og Lancia-bilene produseres her. Torino har også et bilmuseum, Museo dell’ Automobile, som har en samling med mer enn 170 biler. Her er det alt fra 1800-talls Formula 1 biler til nyere sportsbiler.  Her lages også sterke viner som vermouth. Torinos egyptiske museer regnes som ett av verdens viktigste. Katedralen fra 1498 rommet det kjente likkledet i Torino. Byen har også flere fine palasser som Palazzo Madama og kongesottet Palazzo Reale, i tillegg til kinomuseum og flere kunstgallerier.

Torino Aeroporto ligger 15 kilometer fra sentrum i Caselle.

Norsk bokmål