Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Trapani

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Trapani inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Trapani miniguide

Leiebil Trapani
Bilutleie Trapani

Trapani ligger på vestkysten av Sicilia, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Ca. 67.000 innbyggere bor i byen som ligger ved fjellet Monte San Giuliano. Trapani har en god havn, og eksporterer bl.a. salt og vin.

Byen som i romertiden het Drepanum, har mange historiske byggverk. Trapani var en viktig flåtebase for kartagerne under den første puniske krig. I et sjøslag i 249 f.Kr. slo kartagerne romerne under Publius Claudius Pulcher. Trapani er kjent for sin påskeparade, når byens religiøse skulpturer fra 17. og 18. hundretallet taes gjennom gatene på langfredag og påskelørdag. En av byens severdigheter er den vakre basilikaen Madonna di Trapani som ble bygget på 1300-tallet. Basilikaen har en skulptur av Nino Pisano. Her er Tritons fontene, katedral og mange fine bygninger.

Nærmeste flyplass Aeroporto Trapani er liten og har direkte flygninger til fastlandet og Europa.