Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Chiba

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Chiba inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Chiba miniguide

Leiebil Chiba

Bilutleie Chiba

Chiba er en by på øyen Honshu, 35 kilometer øst for Tokyo i Japan. Chiba ligger ved Tokyo-bukta, og er en viktig havneby. Byen er hovedstad i prefektoratet med samme navn, og har ca. 934.000 innbyggere. (2006)

Chiba er kjent sin monorail, den lengste av sitt slag i verden, ifølge Guinness rekordbok. Byen  er en teknologiby fremfor noe annet, og var setting for William Gibsons cyberpunk novelle Neuromancer. Fra tårnet Chiba Port Tower, som er 112 meter høyt er det god utsikt over området. Byen har attraksjoner som slottet Chiba, som er en rekonstruksjon, og parken Aoba no Mori Koen, med sine kirsebærblomstre. Her er zoologisk hage med panda. Mitsui outlet byr på god shopping. Besøkende kan dra på dagstur til Tokyos Disneyland, eller besøke den kunstige stranden, Inage, som var Japans første. Bydelen Baytown er stedet der mange av Japans tv-show spilles inn.

Tokyo Narita flyplass ligger ca. 44 kilometer fra Chiba.

Norsk bokmål