Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tokyo

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tokyo inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tokyo miniguide

Leiebil Tokyo

Bilutleie Tokyo

Tokyo ligger på sørøstkysten av øyen Honshu, ved Tokyo-bukta. Tokyo er Japans hovedstad, og en av landets største havnebyer. Den utgjør en del av verdens største byområde, Keihin, som har 34 millioner innbyggere. Selve Tokyo har ca. 8,5 millioner innbyggere (2006). Tokyo er sentrum for vei- og jernbanenettet. Det er motorveiforbindelse mellom Chibahalvøya og byen Kawasaki over Tokyo-bukta.

Tokyo er et av verdens største finanssentre. Den er også kjent for å være senter for produksjon av elektronikk og biler bl.a. Ikke uventet har Tokyo et musem for elektrisk kraft, TEPCO-museet. Tokyo er også kjent for Tokyo Disneyland, som ligger øst i byen. Tokyo har også attraksjoner som Keiserpalasset midt i byen, med butikkgaten Ginza som nabo. Borggraver og parker innringer keiserens residens. Byen har flere kulturinstitusjoner som omfatter bl.a. Nasjonalmuseet, teatre og symfoniorkestre og flere templer. Tokyo-tårnet er 333 meter høyt.

Tokyo Narita flyplass ligger 60 kilometer nordøst for Tokyo.

Norsk bokmål