Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg en billig pris på bilutleie

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leie bil hos oss?

Bedre pris ved sammenligning

Ubegrenset kjørelengde på de fleste destinasjoner

Inkluderer forsikringer og skatt

Kundeservice 24 timer i døgnet

Ingen kredittkortgebyrer

Ingen skjulte avgifter

Bilutleie Hiroshima

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Hiroshima inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Hiroshima miniguide

Leiebil Hiroshima
Bilutleie Hiroshima

Hiroshima ligger på øyen Honshu, ved Otaelven. Ca. 1,1 millioner innbyggere bor i bysentrum, med forsteder er folketallet på 1,6 millioner. Hiroshima er en av Japans største havnebyer. Over 2000 broer krysser de seks kanalene som deler byen.

Hiroshima er nok mest kjent for å være stedet der USA slapp verdens første atombombe under andre verdenskrig. 6. august 1945 ble 80.000 drept og 60.000 skadet av byens befolkning på 250.000 da bomben detonerte 600 meter over bakken. Siden ble byen gjenreist. Hiroshima har et fredssenter, med Fredsminnepark og Fredsminnemuseum, som viser  atombombens virkninger og hvordan byen så ut etter eksplosjonen. Atomdomen er den eneste som stod igjen etter eksplosjonen, og er i dag et minnesmerke i parken. Andre attraksjoner inkluderer slottet Hiroshima, som er en rekonstruert versjon av originalen fra 1590. Her er også en park med kirsebærtre og 350 sakuratrær. Første helgen i mai arrangerer byen blomsterfestival med jazzmusikk. Hiroshima har også kunstmuseum.

Hiroshima-Nishi flyplass er ca. 4 kilometer fra Hiroshima.