Spar inntil 70% på leiebil

Vi sammenligner 1600 selskaper for å gi deg den beste prisen på bilutleie

tick-2Oppnå bedre pris ved sammenligning

tick-2Inkluderer forsikringer og skatt

tick-2Ubegrenset kjørelengde på de fleste steder

tick-2Kundeservice 24 timer i døgnet

tick-2Ingen kredittkortgebyrer

tick-2Ingen skjulte avgifter

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Bilutleie Tokyo Lufthavn

Leiebilguiden.no sammenligner priser fra en rekke leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på leiebil i Tokyo Lufthavn inkluderer nødvendige forsikringer og ubegrenset kjørelengde.

Tokyo Lufthavn miniguide

Leiebil Tokyo Lufthavn

Bilutleie Tokyo Lufthavn

Tokyo internasjonale Lufthavn, kjent som Haneda Airport (HND), ligger 14 km fra Tokyo. Det er den største flyplassen i både Japan og Asia i forhold til antall passasjerer og den 4. største i hele verden. Offentlig transport til og fra flyplassen inkluderer buss og forskjellige tog. De selskapene som leier ut bil er Japaren, Nissan, Mazda, Nippon og Toyota Rent A Car.

I 2008 var 66,735,587 passasjerer innom lufthavnen. Den er en av to flyplasser i Tokyo-området, den andre som heter Tokyo Narita Lufthavn har langt flere internasjonale flyvinger enn Haneda. I dag er de viktigste internasjonale destinasjonene fra Haneda Shanghai og Seoul. Flyplassen er under utbygging, og når en tredje terminal for internasjonale destinasjoner skal stå ferdig i 2010, er flyplassen forventet å kunne ta imot 90 millioner passasjerer.

Tokyo Haneda Lufthavn har et godt utvalg av butikker, restauranter og kafeer. Den har også bank, internett, frisør og barbersalong, massasjestudio, lege- og tannlegeklinikk. Haneda Excel Hotel Tokyo ligger på terminal 2.

Norsk bokmål